Sommeren holder ut – klamrer seg fast og vil ikke gi slipp i Trøndelag. Men så merker jeg det likevel – graset blekner, fjellet gulner og trærne rødmer. Vi er i september folkens. Nye oppdrag venter og nye er under utvikling. Jeg er glad for å ta fatt på ny rapport for NTNU Discovery, en ordning som setter fart på de gode ideene som finnes i hodene på studenter og ansatte ved NTNU. Sammen med Synlig Design og foto forteller jeg de gode og spennende historiene dette prosjektet er med å starte.

29.september kommer et nytt nummer av ITOBB – i postkassene til alle styrer, tillitsvalgte og vaktmestre i TOBB systemet. Ekstremvær, ansvar som byggherre og portrettintervju er noe av innholdet. En oppgave som lar meg møte mange forskjellige og hyggelige folk som har det til felles at de enten jobber i og for TOBB eller bor i et borettslag tilknyttet TOBB.

IMG_3720I sommer har jeg kjørt mange fine veier på min MC – og fått med meg at veier; det kunne de lage i gamle dager også. Trollstigen er et fantastisk skue!